Kategorier

Vild fisk

Lær at købe, tilberede og elske fisk.

Flere detaljer

9788794086301

DKK 349,95

Kogebogen Vild Fisk lærer dig at tilberede enkle, lækre hverdagsretter med fisk og giver dig en forståelse for, hvad dine indkøbsvaner betyder for fiskebestandens og verdenshavenes sundhed. 15 af Danmarks dygtigste kokke deler deres livretter med fisk i denne bog, der både fungerer som opskriftssamling og opslagsværk. 

 
90 procent af den fisk, der bliver fanget her i landet, bliver eksporteret, og 80 procent af den fisk, vi spiser, er fanget i udlandet. Den fisk, vi køber i su­permarkedet eller hos fiskehandleren, er ofte flere dage gammel, og især i supermarkederne er udvalget begrænset. Mange danskere har svært ved at spise fisk, og repertoiret på hverdagsopskrifter med fisk kan tælles på én hånd. Håbet er, at denne bog kan være med til at sætte skub i en revolu­tion, når det gælder danskernes fiskekultur. 
 
Bogen indeholder et leksikon over alle fisk, der fanges bæredygtigt i dansk farvand, en oversigt over fangstmetoder og deres betydning for havmiljøet, en grundig indføring i håndterings­ og fileteringsteknik samt 75 enkle op­ skrifter. Opskrifterne er udviklet af nogle af Danmarks dygtigste kokke, bl.a. Claus Meyer, Rosio Sanchez, Kamilla Seidler, Rita Chen, Sheila Avila, Jamie Lee og Matt Orlando.  
 
Om forfatterne 
Selskabet Blue Lobster forbinder små lokale fiskere med restauranter og fiskehandlere, og arbejder på den måde for udbredelsen af bære­ dygtigt fangede fisk. Selskabet Barnemad udvikler klimavenlige madopskrifter og arbejder for at ændre vores kostvaner i en retning, der tager hensyn til den planetære sundhed.
 

Forlag:
Muusmann Forlag

Udgave:
1

Oplag:
1

Oplagsdato:
29-06-2021

Udg. dato:
29-06-2021

Sprog:
dan

Originalsprog:
dan

EAN:
9788794086301

Indbinding:
Indbundet

ISBN:
9788794086301

Sidetal:
296

Størrelse i mm (BxHxD):
207x268x28mm

Vægt:
1128g

Åbningstider
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 74 56 13 20

Send os en e-mail