Kategorier
Vild med bønner - og alverdens bælgfrugter Se fuld størrelse

Vild med bønner - og alverdens bælgfrugter

Bønner, ærter og linser … hmm … det er jo hippiemad … det er kun for vegetarer … det smager jo af ingenting … og er det ikke dødbesværligt? Sådan tænker mange sikkert.

Flere detaljer

9788793575981

DKK 199,95

I denne bog afliver Marie Melchior disse myter, og hun viser, hvordan man laver de lækreste, vildeste og smukkeste retter med bønner og alverdens bælgfrugter. Med krydderier, krydderurter og sprøde grøntsager får du sparket smag ind i bønner, linser og ærter, så de bliver dine favoritter i helt nye versioner.  
 
Ude i den store verden har man siden tidernes morgen spist bønner og bælgfrugter – tænk bare på chili con carne med tørrede bønner fra Sydstaterne, dhal med linser fra Indien, hummus og falafel med kikærter fra Mellemøsten. Hele verdens retter står på rad og række på hylden i supermarkedet, uden at man tænker over det, når man går forbi. Så bring den store verden ind i dit køkken og få alverdens retter på menuen.    Da kartoflen rykkede ind i Danmark, glemte vi lidt bønnerne – men nu skal de tilbage på menuen. 
 
Bønner og bælgfrugter har så mange gode egenskaber, så her kommer bogen, der vil inspirere dig til at skabe smukke, nemme og dejlige supper, sammenkogte retter og salater med masser af farver, fylde og sundhed.   
 
Vild med bønner indeholder 50 opskrifter på, hvordan du kan anvende bønner, linser og ærter, både tørrede, på dåse og friske i din daglige kost. Og hvis du ikke orker at udbløde bønnerne i vand, så brug dem fra dåse i stedet.  
 
Bogen henvender sig bredt til alle aldre, vegetarer, flexitarer og til den kødspisende. Så fyld maven op med bønner og bælgfrugter og bliv mæt på den gode måde, for de er sunde, smukke og fedtfattige. De indeholder masser af kostfibre, vitaminer og mineraler. Bønner og bælgfrugter er en super proteinkilde, og så er det også en bæredygtig fødevare. 
 

Forlag:muusmann'forlag
Udgave: 1
Oplag: 1
Oplagsdato: 05-10-2018
Udg. dato: 05-10-2018
Sprog: dan
Originalsprog: dan
EAN: 9788793575981
Indbinding: Hardback
ISBN: 9788793575981
Sidetal: 139
Størrelse i mm (BxHxD): 180x248x18mm
Vægt: 593g

Åbningstider
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 74 56 13 20

Send os en e-mail