Velkommen Log ind
Ingen varer
DKK 0,00 Fragt DKK 0,00 Samlet
Gå til kasse
enheder: 10203050
Sorter efterPris: laveste førstPris: højeste førstVarenavn: A til ÅVarenavn: Å til ALagervarer førstReference: Laveste førstReference: Højeste først
Vis 10203050 Varer sidevis
Politikens bog om kryddersnaps fortæller om alt det, man har brug for at vide, når man vil lave sin egen kryddersnaps. Nu er denne klassiker blevet opdateret med et væld af nye opskrifter, bl.a. på hjemmelavet gin.
Tilbud!
Den ultimative (øl)guide til Skotland er en letbenet gennemgang af skotterne mangfoldige besynderligheder og en grundig indføring i det skotske øls og pubbernes historie helt frem til nutiden.
- Ganeforkælende hverdagsmad – hurtigt, nemt og sundt. Elsker du også god mad og kan du lide at glæde din familie med kulinariske lækkerier? Så har vi noget til fælles.
Jamie Oliver elsker Italien og italiensk mad. For at skrive denne bog har han gennemrejst landet for at lokke opskrifter og tips ud af nonna?erne (bedstemødrene), som er de helt centrale personer i familien, når det gælder mad.
En samtalebog med slagtermester Jan Lund – garneret med opskrifter. I en tid, hvor kødet kan føle sig lidt klemt mellem energifremmende juicer, sunde -smoothies og vitaminboostende salater, er det en fornøjelse at møde den seriøse -slagtermester med fokus på kvalitet og innovation.
En verden af fiskeoplevelser tager læseren kloden rundt sammen med de to ”fisketosser” David og Flemming, der på en underholdende og uhøjtidelig måde beretter om deres fiskeoplevelser. Bogen er på 380 sider og illustreret med 275 flotte fotos.
Med denne bog får du over 60 opskrifter på nemme, hurtige og billige og ikke mindst sunde måltider. Mange af opskrifterne er baseret på få ingredienser, de kan laves på relativ kort tid - og efterlader stort set ingen opvask.
Den fuldkomne introduktionsbog til dig, der vil have det sjovt i køkkenet med frugt og grønt samtidigt med at lave lækre og næringsrige smoothies. Her er samlet mere end 100 smoothieopskrifter, fx frosne sommersmoothies, styrkende helsejuicer og grøntsagssmoothies.
Eventyrlige mix af hjemmelavet is. En nytænkende isbog med cocktails og drinks serveret elegant med hjemmelavet is i stedet for isterninger.
Flotte og lækre kager til både små og store fødselsdagsbørn. Bogen indeholder nyttige råd om, hvordan man bager, opbygger og pynter en vellykket kage til enhver festlig lejlighed. Skrevet af Janne Jensen
Er du kørt fast med den samme flade ostemad eller de tørre havregryn morgen efter morgen? Fortvivl ikke, for med Marie Melchiors nye bog, Morgenmad, løber du ikke tør for ideer, der matcher dit liv – uanset om det er en hektisk mandag morgen eller en stille søndag.
Klinisk diætist Julie Gråbech giver med denne kogebog en lang række lækre, smagfulde og næringsrige veganske opskrifter, der er nemt og overskueligt opbygget
I bogen ’Mine amerikanske køkkennoter’ deler kok Birgitte Kampmann ud af sine favoritopskrifter fra sine mange års ophold i Amerika og senere som huskok hos den amerikanske viceambassadør i Danmark.
85 opskrifter på fuldkornsversioner af Chad Robertsons favoritter af både brød og bagværk fra Tartine Bakery.
Sommeren stå for døren, og haven og skoven blomstrer på livet løs. De er smukke i naturen, de er smukke på bordet i vaser, men de kan i høj grad også spille en fin rolle på tallerkenen. Spiselige blomster giver os en helt ny måde at lave mad på – de præsenterer en ret på skønneste vis, og smagen har også sin del at byde på. Der er al mulig grund til at...
Hvordan giver man sin pasta et sprødt touch og mere smag med det bedste af årstidernes råvarer? Hvordan booster man smagen i pizzaer med herlige krydderurter sprængfyldt med smag og vitalitet - sprøde med fuldkornsmel eller trendy lavet på grøntsags- eller kødbund? Med denne nye kogebog gør Sandra op med den gængse opfattelse af, hvordan en pastaret eller...
Louisa Lorangs SUPER SNACKS gør hver dag til en god madpakke-dag, hvor både børnene og de voksne kan se frem til at åbne madkassen.
WHISKY MED SJÆL er et storslået portræt af Skotlands destillerier. Tag på en rejse rundt i otte af Skotlands regioner,og oplev landets 50 bedste destillerier. Læs om ingredienser, håndværket og traditionerne bag de magiske gyldne dråber.
Sommer og sol, gnister og kul – så er grillsæsonen startet. Det er også tiden for mange af vores gode danske råvarer, så hvorfor bruge råvarer, der er fragtet fra den anden side af jorden, når vi har adgang til nogle af de allerbedste fødevarer lige uden for vores dør?
Sund og nem mad til hele familien. 91 opskrifter – en til hver dag hele foråret. Nu behøver du aldrig mere mangle inspiration til, hvad der skal serveres ved dit middagsbord. Opskrifterne gør god brug af sæsonens råvarer – her er både kød og grønt, nye grøntsager og lette salater, pasta og tærter – alt, det vi godt kan lide at spise, når lyset vender...
Få inspiration til planlægning af familiens måltider hver dag - hele vinteren. Du får 92 opskrifter fra det gode, danske herdagskøkken, der alle tager udgangspunkt i årstidens friske råvarer. Trine Hahnemann hjælper dig på vej
Prisvindende kogebogsforfatter Lisbeth Tordendahl præsenterer i sin bog DET SØDE - sundhed & nydelse mere end 100 opskrifter på uimodståelige kager, snacks og desserter til hverdag og fest – alle lavet af sunde råvarer, uden sukker og hvedemel.
Strikkede gaver indeholder 14 nye dansje designs i forskellige sværhedsgrad.
Flot hæfte med mange smukke opskrifter og informationer, så du kan lave de smukkeste patchwork tæpper.
Bogen indeholder 10 opskrifter til babyer i størrelse nyfødt til 12 mdr.
Hæftet er en præsentation af nogle af de filtteknikker, der er velegnede at bruge til fremstilling af tynde stoffer til beklædning.
25 hurtige og hippe designs med stofgarn
En varm hue er uundværlig på en kold vinterdag eller i det blæsende efterår. OBS: Små afslag nederst på undersiden
Du kan kontakte os på:
Telefon: 74 56 13 20
» Find os
Brug af Cookies
Martensen's Boghandel / Kongensgade 12, 6070 Christiansfeld / CVR nr. 25518101 / Tlf. 74561320 / shop@martensensboghandel.dk
Følg os på Facebook