Velkommen Log ind
Ingen varer
DKK 0,00 Fragt DKK 0,00 Samlet
Gå til kasse
enheder: 10203050
Sorter efterPris: laveste førstPris: højeste førstVarenavn: A til ÅVarenavn: Å til ALagervarer førstReference: Laveste førstReference: Højeste først
Vis 10203050 Varer sidevis
Det afsluttende bind i Archers storslåede Kane og Abel-trilogi, der har solgt over 50 millioner eksemplarer verden over.
Alt i én gryde. Enkelt, nemt, velsmagende. Det er ikke så mærkeligt at one pot-konceptet brager frem. Travle familier, der værdsætter god og hjemmelavet mad, er der massevis af, men ofte kan tiden eller de truende bunker opvask sætte en stopper for madlavningen i de mange hjem.
GRØNT sous vide er en vejviser til lækre vegetariske og veganske måltider. Glem alt om røde bøffer for en stund – sous vide-tilberedning kan meget mere; den giver den optimale smag og konsistens ved tilberedning af grøntsager. Råvarerne bevarer smagen i en helt særlig grad, når de tilberedes i vakuumposer i vandbad. Med andre ord – smagen forsvinder ikke...
Dette er opfølgeren til Valdemarsro – Aftensmad, den mest sælgende kogebog i mange år. Valdemarsro – Grøn aftensmad er en inspirerende grundbog til det grønne køkken. Bogen er både et supplement og en selvstændig – og mere grøn – opfølger til bestselleren Valdemarsro – Aftensmad, som udkom sidste år og siden har solgt 50.000 eksemplarer.
Vi har alle sammen en tendens til at købe de madvarer, som vi plejer at købe, og som vi kender. Og når vi købt dem, har vi en tendens til at tilberede dem på ganske få forskellige måder. Men her kommer Jamie Olivers nye bog os til hjælp.
Tilbud!
I denne bog får du forslag til at matche gin, tonic og garnish til de lækreste drinks. Lær også hvordan du lave både din egen gin og din egen tonic. Med få ingredienser kan du nemlig let trylle skønne, smagfulde oplevelser frem.
Denne bog er fuld af små lækkerbiskner: Klassiske julesmåkager som vaniljekranse, pebernødder, klejner og brunkager. Småkager med smag af Earl Grey til eftermiddagsteen, biscotti til en stærk espresse og ekstra snaskede cookies.
Nu kan du sammesætte og skabe din helt egen menu med salte retter og søde desserter af Liv Martine og Mads Niemann. Alle kan være med uanset niveau eller erfaring i køkkenet. BEMÆRK: Denne foldebog er i et nyt format, den er større (A4) og kommer i hardcover.
Bogen indeholder 25 lækre og nemme opskrifter på hjemmelavet slik. Den indeholder kendte chokolader, sprøde bolcher, rustne søm, regnbuepopcorn, vingummibamser, spejleæg, kyskager, skumbanan og meget mere!
Når sød musik opstår, og to flytter sammen, er der ikke grænser for, hvor meget man vil forkæle hinanden med lækker mad og vin. Det kan resultere i mange ekstrakilo. Og hvis man bliver single, kan det gå to veje.
Hovedparten af alle danskere spiser kun and til jul, lidt færre spiser både and til jul og i forbindelse med Mortens aften og kun en meget lille del af befolkningen spiser and mere end 3 gange om året.
I denne bog beskrives glæden ved at være fælles om det gode måltid, hvor hovedingrediensen er økologisk grønt fra avlere i nærområdet. Her gives anvisninger og gode råd til, hvordan man får det bedste ud af årstidens grønt til både hverdag og fest for få eller mange.
NaCl kokkenes gastronomiske legeplads. I denne bog får du fortællingen om NACL og nogle af kokkenes bedste og mest opsigtsvækkende retter. Ikke mindst kan du prøve dit eget talent af i køkkenet, for i bogen bliver du også forsynet med en lang række af de bedste opskrifter gennem årene.
Sanke er en kogebog, som bringer naturen ind på spisebordet på restaurantniveau. Det er en kogebog, som giver læseren inspiration til lækre og smagfulde måder at bruge de enorme resurser på, som står lige uden for hoveddøren.
300 opskrifter sild, salater, æggeretter, fisk, kød, ost på 40 måder, varme frokostretter
Til dig, der gerne vil have mere grønt i hverdagen. Her får du 50 forslag til at gøre madpakken grønnere. Bogen er spækket med masser af nye ideer til lækre madpakkeløsninger. Her er både vegetariske og veganske opskrifter, forslag til nemt pålæg, fyldige salater, små retter og skønne snacks.
Den klassiske gule dessertbog fra Tørsleffs Husmoderservice. 300 opskrifter på buddinger, fromager, frugtdesserter, isanretninger, lagkager, omeletter, pier, tærter, vafler, pandekager, æbleskiver mm.
Den klassiske blå bagebog fra Tørsleffs Husmoderservice. 300 opskrifter et væld af opskrifter.
Bålmad er sanseligt og upraktisk på den fede måde. Det handler lige så meget om den tid, man bruger, mens man laver maden, som det gør om at spise den. Hvis der er én form for madlavning, som i den grad bliver forbundet med danskernes elskede hygge, så er det at lave mad over bål.
Alt om vegansk ernæring til børn
100 år efter genforeningen
I denne lille bog om akvavittens univers, sætter forfatterne drikken ind i en ny kontekst; drinks, cocktails og akvavit som ledsager til moderne mad. I Danmark har akvavit været en fast ledsager til årets store frokoster, men nu har akvavitten sprunget de faste rammer og er blevet et interessant element i de drinks og cocktails, som bartendere verden over...
Gin er in, så in … og gin er ikke bare gin. Hver enkelt mærke har sit særpræg, der kan understreges med et særligt mix af ingredienser. Iben Diamant er en begejstret ginamatør og fortæller i sin bog om typer, mærker og tilbehør, glas og gear.
Sherry * Tapas * Skinke handler om drømme på spansk og nydelse på dansk. Bogen fortæller først om Spaniens oversete hedvin sherryen, der smager så ustyrlig godt, men har det så svært for tiden. Tapas kan, hvad sherry ikke kan: erobre en hel verden.
Henrik Oldenburg er portvinsmesteren pr. excellence og øser af sin enorme viden i sin fine lille bog.. Portvin i glasset er en god indføring i de gyldne dråbers univers og fortæller, hvordan portvinen blev til portvin – og hvorfor portvinen taler engelsk.
At spise mere grønt giver rigtig god mening - for din krop, for din sundhed og for miljøet. Men det kan være svært at lave om på sine madvaner. Især i en travl hverdag, hvor man ofte må ty til at lave de retter, man plejer.
De nye anti-inflammatoriske nøgler til et længere og bedre liv
Street food er blevet en kulinarisk genre helt for sig selv. Hurtige og lækre retter på farten og mad med smagsindtryk fra den store verden.
Ugemenuer til under 200 kroner
MÆRKEDAGE består af 42 kager – som alle markerer årets højtider. Bogen er fuld af inspiration til alle årets højtider: fastelavn, påske, konfirmationer, studentergilde, fødselsdag, babyshower, dåb, bryllupper, pride, halloween, jul og nytår.
Du kan kontakte os på:
Telefon: 74 56 13 20
» Find os
Brug af Cookies
Martensen's Boghandel / Kongensgade 12, 6070 Christiansfeld / CVR nr. 25518101 / Tlf. 74561320 / shop@martensensboghandel.dk
Følg os på Facebook