Velkommen Log ind
Ingen varer
DKK 0,00 Fragt DKK 0,00 Samlet
Gå til kasse
enheder: 10203050
Sorter efterPris: laveste førstPris: højeste førstVarenavn: A til ÅVarenavn: Å til ALagervarer førstReference: Laveste førstReference: Højeste først
Vis 10203050 Varer sidevis
I denne bog får du forslag til at matche gin, tonic og garnish til de lækreste drinks. Lær også hvordan du lave både din egen gin og din egen tonic. Med få ingredienser kan du nemlig let trylle skønne, smagfulde oplevelser frem.
Denne bog er fuld af små lækkerbiskner: Klassiske julesmåkager som vaniljekranse, pebernødder, klejner og brunkager. Småkager med smag af Earl Grey til eftermiddagsteen, biscotti til en stærk espresse og ekstra snaskede cookies.
Nu kan du sammesætte og skabe din helt egen menu med salte retter og søde desserter af Liv Martine og Mads Niemann. Alle kan være med uanset niveau eller erfaring i køkkenet. BEMÆRK: Denne foldebog er i et nyt format, den er større (A4) og kommer i hardcover.
Tilbud!
- Den helt store bagebog om kager, tærter, brød og boller.
Lækre kager, der kan bages med et minimum af indsats og ingredienser. KAGER DER SMAGER til dessert eller itl klassens time til turen eller til teen. Og andre søde sager - solo eller som tilbehør, til kolde og varme dage ideer til pynt og variationer.
Urtelykke er en introduktion til 30 urter, som findes i den danske natur og i køkkenhaven. I bogen inviterer Biopat og Naturopath ibm Anja Ballegaard dig med til Thorslykke; hendes "urtelykke", og viser dig, hvordan du kan bringe planterne ind i din hverdag, og hvordan du bruger dem målrettet til at gøre noget godt for din sundhed.
Bogen indeholder 25 lækre og nemme opskrifter på hjemmelavet slik. Den indeholder kendte chokolader, sprøde bolcher, rustne søm, regnbuepopcorn, vingummibamser, spejleæg, kyskager, skumbanan og meget mere!
Når sød musik opstår, og to flytter sammen, er der ikke grænser for, hvor meget man vil forkæle hinanden med lækker mad og vin. Det kan resultere i mange ekstrakilo. Og hvis man bliver single, kan det gå to veje.
Hovedparten af alle danskere spiser kun and til jul, lidt færre spiser både and til jul og i forbindelse med Mortens aften og kun en meget lille del af befolkningen spiser and mere end 3 gange om året.
I denne bog beskrives glæden ved at være fælles om det gode måltid, hvor hovedingrediensen er økologisk grønt fra avlere i nærområdet. Her gives anvisninger og gode råd til, hvordan man får det bedste ud af årstidens grønt til både hverdag og fest for få eller mange.
NaCl kokkenes gastronomiske legeplads. I denne bog får du fortællingen om NACL og nogle af kokkenes bedste og mest opsigtsvækkende retter. Ikke mindst kan du prøve dit eget talent af i køkkenet, for i bogen bliver du også forsynet med en lang række af de bedste opskrifter gennem årene.
Sanke er en kogebog, som bringer naturen ind på spisebordet på restaurantniveau. Det er en kogebog, som giver læseren inspiration til lækre og smagfulde måder at bruge de enorme resurser på, som står lige uden for hoveddøren.
300 opskrifter sild, salater, æggeretter, fisk, kød, ost på 40 måder, varme frokostretter
300 opskrifter supper og grønsagsretter, fisk i fad og folie, moderne stegning af kød, koteletter i fad, gratin, omelet og ægger
Til dig, der gerne vil have mere grønt i hverdagen. Her får du 50 forslag til at gøre madpakken grønnere. Bogen er spækket med masser af nye ideer til lækre madpakkeløsninger. Her er både vegetariske og veganske opskrifter, forslag til nemt pålæg, fyldige salater, små retter og skønne snacks.
Den klassiske gule dessertbog fra Tørsleffs Husmoderservice. 300 opskrifter på buddinger, fromager, frugtdesserter, isanretninger, lagkager, omeletter, pier, tærter, vafler, pandekager, æbleskiver mm.
Bålmad er sanseligt og upraktisk på den fede måde. Det handler lige så meget om den tid, man bruger, mens man laver maden, som det gør om at spise den. Hvis der er én form for madlavning, som i den grad bliver forbundet med danskernes elskede hygge, så er det at lave mad over bål.
Alt om vegansk ernæring til børn
100 år efter genforeningen
I denne lille bog om akvavittens univers, sætter forfatterne drikken ind i en ny kontekst; drinks, cocktails og akvavit som ledsager til moderne mad. I Danmark har akvavit været en fast ledsager til årets store frokoster, men nu har akvavitten sprunget de faste rammer og er blevet et interessant element i de drinks og cocktails, som bartendere verden over...
Gin er in, så in … og gin er ikke bare gin. Hver enkelt mærke har sit særpræg, der kan understreges med et særligt mix af ingredienser. Iben Diamant er en begejstret ginamatør og fortæller i sin bog om typer, mærker og tilbehør, glas og gear.
Sherry * Tapas * Skinke handler om drømme på spansk og nydelse på dansk. Bogen fortæller først om Spaniens oversete hedvin sherryen, der smager så ustyrlig godt, men har det så svært for tiden. Tapas kan, hvad sherry ikke kan: erobre en hel verden.
Henrik Oldenburg er portvinsmesteren pr. excellence og øser af sin enorme viden i sin fine lille bog.. Portvin i glasset er en god indføring i de gyldne dråbers univers og fortæller, hvordan portvinen blev til portvin – og hvorfor portvinen taler engelsk.
At spise mere grønt giver rigtig god mening - for din krop, for din sundhed og for miljøet. Men det kan være svært at lave om på sine madvaner. Især i en travl hverdag, hvor man ofte må ty til at lave de retter, man plejer.
De nye anti-inflammatoriske nøgler til et længere og bedre liv
Street food er blevet en kulinarisk genre helt for sig selv. Hurtige og lækre retter på farten og mad med smagsindtryk fra den store verden.
Ugemenuer til under 200 kroner
MÆRKEDAGE består af 42 kager – som alle markerer årets højtider. Bogen er fuld af inspiration til alle årets højtider: fastelavn, påske, konfirmationer, studentergilde, fødselsdag, babyshower, dåb, bryllupper, pride, halloween, jul og nytår.
JUICE FOR BEGYNDERE er til alle, der gerne vil i gang med at juice. Men, der er også masser af ny inspiration at hente for dem, der allerede er i gang og som bare elsker frisklavet juice, lavet med ganske få og helt enkle råvarer. Opskrifterne er simple, nemme og sprængfyldte af smag og sundhed! Alle juicer i bogen er uden tilsat sukker og mælkeprodukter.
Grib årstiden! Sommerens søde jordbær, efterårets vilde svampe, vinterens vitaminrige citrusfrugter, forårets friske rabarber. I vores madkultur er sæsoner integreret, ofte uden at vi tænker over det: Asparges spises før sankthans, i sommerhuset står den på rødgrød med fløde, ved julebordet bugner det med sylte og gris, mens torsk og østers er på menuen...
Du kan kontakte os på:
Telefon: 74 56 13 20
» Find os
Brug af Cookies
Martensen's Boghandel / Kongensgade 12, 6070 Christiansfeld / CVR nr. 25518101 / Tlf. 74561320 / shop@martensensboghandel.dk
Følg os på Facebook