Velkommen Log ind
Ingen varer
DKK 0,00 Fragt DKK 0,00 Samlet
Gå til kasse
enheder: 10203050
Sorter efterPris: laveste førstPris: højeste førstVarenavn: A til ÅVarenavn: Å til ALagervarer førstReference: Laveste førstReference: Højeste først
Vis 10203050 Varer sidevis
Alle kan lave en god cocktail
Tilbud!
Vil du spise sundt og samtidig tabe dig? Med keto-kuren handler det helt enkelt om at øge dit stofskifte. Og det er supernemt med din airfryer!
En kogebog om Afrikas mangfoldighed og fællesskab
Bælgfrugter er sunde, bæredygtige, klimavenlige og billige. De fleste af os spiser dog kun 2 gram bælgfrugter om dagen, selv om det anbefales, at vi spiser 100 gram. Årsagen er oftest, at vi ikke ved, hvad vi skal stille op med dem, og vi mangler inspiration til at tilberede dem.
Højtider er hyggelige, men kan give sved på panden hos selv den mest rutinerede kok – typisk er man flere til bords, end man plejer, der bliver serveret flere forskellige retter (både and og flæskesteg!), og alt skal være færdigt på samme tid.
Tag nissehuen på, for nu kører julebag-karavanen. Denne bog hylder og elsker julens bagværk. For Liv og Simone skal julen nemlig bages og smages.
Bagebogen BAG MED BÆLGFRUGTER er til alle – både til dig, som allerede anvender bælgfrugter i dine måltider, og til dig, der gerne vil i gang med at bruge bælgfrugter i alverdens brød, kager og desserter. Bogen indeholder opskrifter på klassisk bagværk og kager som drømmekage, banankage og boller og på madbrød, tærter, surdejsbrød og flotte desserter til...
Nu kommer bogen til alle, der elsker boblende og perlende vin, og som gerne vil vide mere om, hvad forskellen er på champagne, crémant, cava, prosecco og de andre typer af mousserende vin, der findes på verdensplan.
Alle elsker italiensk mad. Og her får du de lækreste opskrifter, der gør det nemt og billigt at lave mad – både til hverdag og fest.
Til den lille middag eller den store fest
Hyggemad – Snacks og små lækkerier er bogen til dig, som gerne vil byde venner og gæster på hapser, der hitter! Der er inspiration til enhver anledning. Det kan være, at nytåret er lige om hjørnet, der skal holdes fødselsdag eller andre festlige sammenkomster, eller du bare vil lave lidt ekstra lækkert til en brætspilsaften, en velkomstdrink eller en...
Meyers Hverdag er til alle, der gerne selv vil lave mad til daglig – også når tiden er knap – og leder efter ny inspiration til dagens vigtigste måltid.
I de senere år er der sket noget i Grækenland: En ny generation af kokke laver enkle og vidunderlige retter med større indsigt i råvarernes produktion, men uden at miste den græske identitet.
Japansk comfort food indeholder alle de lækreste retter fra det japanske køkken som tonkatsu, teriyaki, karaage, gyoza, yakisoba, katsosando og forskellige slags donburi – ris med topping.
I denne smukke kogebog serverer kok og foodstylist Clara Gillow Harborg unikke opskrifter og stylingtips til årstidens måltider. Bogen er en hyldest til madlavning. Til gode råvarer og til det fælles måltid.
Et stykke dansk madhistorie. Kærlighed til hjemmelavet mad har altid været drivkraften bag opskrifterne i God mad, let at lave. Det gælder stadig.
Keep it simple! Man kan sagtens lave mad super god og velsmagende mad med blot 5 ingredienser. I Jamie Olivers nye kogebog handler det om kvalitet frem for kvantitet og om at lave sund og afbalanceret mad hurtigt og nemt.
Den nye kogebog fra folkene bag Osteria 16 byder på 80 nye, enkle retter, lavet med få udsøgte råvarer og tilberedt med omhu. Opskrifterne er inspireret af det italienske køkken og spænder fra antipasti, pasta og risotto til masser af polenta, grønne retter og dessert.
Spis dig igennem madens årstider og lad dig inspirere af Mads Niemanns kærlighed til de friske råvarer. Han guider dig igennem lette forårsretter, friske sommermåltider, hyggelige efterårsretter og varmende vintermad med sæsonens råvarer i hovedrollen.
Med Helt Enkelt får du inspiration til at komme i gang med at lave mad på en måde, der ikke kræver meget tid i køkkenet. For uanset, hvor travlt du har i hverdagen, vil Jamies opskrifter give dig lyst til at lave hjemmelavet mad – også på dage, hvor du ikke har tid til at købe ind.
Som titlen på bogen antyder, er omdrejningspunktet pissegod mad. Bogen her skal ses som en samling af de mest populære og lækre retter fra mine platforme. Det er en forlængelse af mit populære univers på de sociale medier ’’Pissegodmad’’. Bogen indeholder en masse nemme, hurtige og velsmagende måltider, som passer perfekt ind i en travl hverdag.
Fermentering er trendy, men Aarstiderne har gjort det længe. Her er alle tips, tricks og opskrifter samlet på ét sted. I 2015 udgav Aarstiderne den første danske bog om fermentering, som på det tidspunkt var under genopdagelse i køkkenerne hos nogle af de mest trendsættende restauranter i Norden, heriblandt Noma.
OSTERIA 16 KOGEBOG er enkle, sæsonbaserede retter med få ingredienser af høj kvalitet og nænsomt tilberedt. Det er 80 retter fra det moderne italienske køkken, beregnet til uhøjtidelig familieservering som på antipasti-restauranterne Osteria 16 Haderslevgade, Spaghetteria, Osteria 16 Ravnsborggade og Osteria 16 Pesce, der ejes af vennerne Morten Kaltoft...
”Grøn Smag” er ikke blot en kogebog, men en hyldest til smagen. Oplev kunsten at forvandle almindelige grøntsager til smagfulde retter fyldt med umami. Denne bog er skabt for at inspirere dig til at udforske den fantastiske verden af grøn madlavning, hvor opskrifter kombinerer forskellige smage og teksturer og forvandler en simpel salat til et lækkert...
Influencer og tv-kok, Maria Engbjerg, laver en efterfølger til sin seneste udgivelse hos Buster Nordic, ”Apropos, der er ikke noget kød i”, som jo fik en masse presseomtale. Hendes nyeste skud på stammen: ”Grøntsagsleksikon” bliver en kæmpe sag, hvor Maria vil tage ca. 25 grøntsager og så lave 3 retter med hver enkelt.
Mummum er et af danskernes foretrukne madsites, når der skal findes opskrifter på nem hverdagsmad. Mummums filosofi har siden begyndelsen været, at der altid skal være plads til god mad, uanset om man har travlt, er på SU eller blot savner inspiration til hverdagsretter.
Fjerde bog på dansk fra bestsellerforfatteren Sabrina Ghayour gør det endnu nemmere at få mere smag i dine mellemøstlige retter. Ghayour har sammensat over 100 nye opskrifter i Fuld af smag, der nok skal tilfredsstille sulten hos venner og familie uden at give kokken sved på panden.
Som glutenallergiker har man brug for en kogebog, der er meget mere end bare en bagebog med glutenfri opskrifter. Dér starter de fleste glutenallergikere, der lige har fundet ud af, at de må undvære alle de lækre brød og kager, de plejer at spise – i hvert fald i de gængse varianter.
Dim sum er elsket over hele verden og betyder ”at berøre hjertet” på kinesisk. Blandt retterne er der noget for enhver smag – fra forskellige fyldte dumplings, luftige, dampede bao og friterede wontons til eggtarts og silkeagtige risnudelruller.
Særligt i højtiderne kan det være svært at være den, der ikke kan tåle gluten. Det søde bagværk er en af de største juletraditioner, ikke bare at spise, men også at bage sammen i familien.
Du kan kontakte os på:
Telefon: 74 56 13 20
» Find os
Brug af Cookies
Martensen's Boghandel / Kongensgade 12, 6070 Christiansfeld / CVR nr. 25518101 / Tlf. 74561320 / shop@martensensboghandel.dk
Følg os på Facebook