Velkommen Log ind
Ingen varer
DKK 0,00 Fragt DKK 0,00 Samlet
Gå til kasse
enheder: 10203050
Sorter efterPris: laveste førstPris: højeste førstVarenavn: A til ÅVarenavn: Å til ALagervarer førstReference: Laveste førstReference: Højeste først
Vis 10203050 Varer sidevis
Den svenske urtegartner og aromaterapeut Eva Olsson skriver om lavendlens historie, dyrkning, indholdsstoffer og anvendelse. Krydderurtegartner Inger Vaaben har oversat og bearbejdet til dansk. Her er opskrifter på lavendel i kager og mad, på lavendelposer med duftende frø, til fodbadesalt, afslappende badesalt og meget andet.
Honning besidder en rigdom af variation i smag, duft og aroma og befinder sig i et univers, som kan sammenlignes med de komplekse smagsverdener, der omgiver vin, øl og chokolade. Det er en råvare, som har fortjent at rykke op i madhierakiets rækker, hvor valget ikke bare er et glas honning, men et udvalgt glas honning
Kun et lille antal af alle de svampe, man finder i naturen, er værd at spise, men det er vigtigt at lære dem at kende. Her bringes vellignende tegninger af de bedste og vigtigste spisesvampe samt deres evt. giftige dobbeltgængere.
Bag Nielsen & Nielsen står to tidligere kolleger, Inger Vaaben, f. Nielsen (f. 1937) og Jytte Doll Nielsen (f. 1947). De mødtes tilfældigt igen efter mange år og opdagede, at de havde interessen for krydderurter tilfælles.
Mange skønne dufte, man snuser fra planter i haven og naturen, kan anvendes til cremer og sæber mv. Men hvilke egner sig, og hvordan gør man?
Kryddersnaps er essensen af anvendt botanik; natur- og kulturhistorie tilsat sol og fine naturoplevelser. Tilmed er det let og ret enkelt at opnå gode resultater.
- Grønne håndmadder, sandwich og burger. Tiden er til at spise grønnere, sundere og mere bæredygtigt. Og det gør du bedst ved at blive gode venner med grøntsagerne og værdsætte dem for deres uforlignelige evner. De kan meget mere, end vi går og tror!
Tilbud!
Kærligheden til mad indeholder ca. 70 opskrifter med et udvalg af Julies yndlingsretter til alle dagens måltider. Her er opskrifter til mad uden tanke på kalorier, men også til mad med tanke på dem. For som Julie siger: ” Vi har brug for begge dele i vores liv. Dekadent, uartig forkælelse, men også lækker sundhed.
SØLVSKEEN er indbegrebet af den italienske madbibel og kan forvandle enhver ikke-italiener til en erfaren italiensk madjonglør. Over 2000 opskrifter på traditionelle retter samt menuer fra nogle af verdens bedste kokke og køkkenchefer. Rigt illustreret med mere end 400 smukke fotos.
Sådan skal den madpakke smøres! Her får du 50 opskrifter til madpakken fra den utrolig populære blog "Sunde madpakker". Helt enkle opskrifter med råvarer, der er nemme at få fat i, og mad som er let at spise.
I denne bog får du over 50 skønne opskrifter på dejlige forfriskende juicer, blends og bowls. Opskrifterne er helt uden tilsat sukker og mejeriprodukter. Snup en juice eller en chiabowl til morgenmad eller slurp en greenie, når du bliver lækker sulten. Du kan også nappe en juicetur, en hel dag med lækre flydende sager, fuldt med alt det gode.
ALMANAK er Claus Meyers drøm om det fuldendte madår. Med udgangspunkt i årets gang og sæsonernes skiftende råvarer tilbyder bogen mere end 1.000 opskrifter på aftensmad, småretter og desserter, men også syltesager, pålæg, drikkelse, brød og kager. Det hele fordelt ud over samtlige af årets 365 dage.
Meyers salater giver måned for måned nyt liv til salatskålen. Over 100 helt nye opskrifter med spændende tilberedningsmetoder som fermentering, røg, grill og syltning. Fokus er især på forår, sommer og efterår, hvor lokalt dyrkede grøntsager med masser af smag er lige ved hånden, og hvor udekøkkenet kan tages i brug.
OTTOLENGHI KOGEBOG #1 er fuld af den mad, der har gjort Ottolenghis køkken så populært: gavmilde retter, opfindsomme smagskombinationer, strålende farver og et rigt udvalg af enestående råvarer.
Smuk kogebog spæk fyldt med smukke fotografier, der fortæller om Jens Peter Kolbeck liv og historier. Bogen indeholder ydermere opskrifter, samt hemmeligheden bag hans vidunderlige saucer. En af opskrifterne skal man knækken koden, før man kommer i mål. Det er helt bevidst!
Bogen MÆT giver inspiration til måltider med smag. Måltider, som mætter ikke bare maven, men også andre sanser. En del af magien ligger i tallet 5. Hvert måltid består nemlig af 5 små retter, der når rundt om de 5 grundsmage, som netop er så vigtige for, at et måltid gør mæt og tilfreds.
Bogen henvender sig til alle chokolade- og kakao-entusiaster, og dem er der jo temmelig mange af. Målgruppen er naturligvis især kvinder og især sundhedsbevidste chokoladeglade kvinder.
Bogen indeholder en grundig indføring i matcha inkl. teens egenskaber, virkninger, dyrkningsmetoder m.m. Dyrkningsmetoderne er helt afgørende for kvaliteten og effekten af matchaen. En række lækre og smagfulde opskrifter med matcha, som er nøje udvalgt med tanke på smag, sammensætning, enkelthed og anvendelighed. Og som sikrer en potent virkning i...
Hele Danmarks køkkenhjælp -Tørsleffs Husmoder Service har hjulpet danskerne siden 1939.
Louisa Lorang giver dig 60 ideer til hvad du kan fylde i børnenes (og din egen) madpakke, så madkassen kommer tom retur dag efter dag, og alle bliver mætte og glade.
Spis salat! følger Niels Ehlers slankefilosofi: Omega-metoden som blev præsenteret i slankebøgerne Lev fedt - bliv slank.
Nyt liv til dit køkkenFrem med grøntsagerne - Flot og inspirerende kogebog fra den svenske TV-kok Paul Svensson
Super lækker og budgetvenlig kogebog, her er virkelig kræset for opskrifter, layout og helheden i bogen er så flot.
Fortryllende bog om chokolade, med de lækreste opskrifter af Jennifer Donovan
Lækker hurtig middag på 5-30 minutter Har et bøjet hjørne på forsiden.
Du kan kontakte os på:
Telefon: 74 56 13 20
» Find os
Brug af Cookies
Martensen's Boghandel / Kongensgade 12, 6070 Christiansfeld / CVR nr. 25518101 / Tlf. 74561320 / shop@martensensboghandel.dk
Følg os på Facebook