Velkommen Log ind
Ingen varer
DKK 0,00 Fragt DKK 0,00 Samlet
Gå til kasse
enheder: 10203050
Sorter efterPris: laveste førstPris: højeste førstVarenavn: A til ÅVarenavn: Å til ALagervarer førstReference: Laveste førstReference: Højeste først
Vis 10203050 Varer sidevis
Svampe er den perfekte råvare, uanset om du finder dem i grøntsagsafdelingen eller i skoven. De kan friteres knasende sprøde, grilles på spyd og ristes i ovnen. De kan indgå i umamifyldte bouilloner og som smagssætter i spændende krydderiblandinger.
Uanset, om man vil tabe sig, holde vægten eller bare leve sundere, finder man alle de vigtigste redskaber til en vellykket livsstilsændring i Michelle Kristensens nye bog.
LÆR OM ALLE DE VITAMINER OG MINERALER, SOM KROPPEN SKAL BRUGE FOR AT FUNGERE OPTIMALT
Roser, rosa, er planterigets største slægt med 150-200 vildvoksende arter og op til 50.000 dyrkede sorter. I denne bog er der lagt vægt på at beskrive de smukkeste, mest hårdføre og sunde sorter, så de giver ejeren maksimal glæde og minimale genvordigheder.
SOMMERMAD * GRILL * TILBEHØR * LETTE RETTER * SALATER * SOMMERFEST * SØDT * DRINKS Timm Vladimir hylder sanserne og sommeren med sommer- og grillretter, hvoraf mange har en helt særlig plads i hans gastronomiske familiehistorie.
Tilbud!
Den grønne revolution fortsætter! Her er opfølgeren til Plenty, der udkom på dansk i 2013. Fuld af inspirerende opskrifter og farverige fotos er Plenty More et must-have for såvel kødspisere som vegetarer. Bogen indeholder 150 indbydende, farverige og smagfulde grønne retter, der vækker appetitten og appellerer til din æstetiske sans.
- En kage til hvert bogstav. Det er hyggeligt at gå i køkkenet og bage. Det er også sjovt at bage en kage til en, hvis navn begynder med A, F, J, T … eller andet, og det kan blive en god overraskelse.
Syltet tilbehør til alle måltider. Moderne syltning er meget mere end syltetøj og marmelade, og det ses tydeligt i Syltedronningens anden syltebog. Her finder du opskrifter på: Remoulade pickles, Signatur sennep, Syltet kinaradise, Teriyaki sauce, Fyldte chili, Karamelliserede figner, Fermenteret knoldselleri og mange andre – 50 opskrifter i alt.
- Tab 12 kg på 12 uger Gustav Salinas har været alt fra for lækker til love, en diva i junglen og på udebane med Linse. Men Gustav har aldrig været så meget på udebane, som da han blev indlagt efter et voldeligt overfald. Under sit ophold på hospitalet beslutter Gustav, at han ikke vil lade sig slå ud; han vil ikke være bange.
- Sommerslank på 30 dage - 40 opskrifter uden tilsat sukker- Max 500 kcal pr. portion- Træningsprogram- 30 dages challenge- Gustavs motiverende coaching og tilgang til vægttab
- Kager og desserter Gustav har igennem flere år hjulpet et væld af klienter til at opnå vægttab, øget livskvalitet og en sundere livsstil via kostomlægning, træning og fokus på den enkeltes selvværd.
- Højtider Gustav hjælper et væld af mennesker hver dag med at leve et sundere og bedre liv. Han har værdifuld erfaring og flere bøger bag sig, som kan hjælpe dig, der ønsker et vægttab, en sundere livsstil og et bedre selvværd. I denne bog sættes der fokus på højtider. Gustav guider dig til, hvordan du kan nytænke de dejlige traditioner, så de bliver...
- Aarstidernes favoritter Her får du Aarstidernes allerbedste retter. Kokkene har smagt og diskuteret og er kommet frem til 60 af de mest markante og velfungerende retter, som er deres bud på nye klassikere i de danske køkkener.
Handy drueguide: 800 druenavne fra A til Z samt liste over 700 vinappellationer og hvilke druesorter, der indgår i dem.
Den visionære bager Chad Robertson viser os, hvad der er nyt inden for brødbagning. Med mere end et årtis erfaring fortæller han sine læsere alt det nyeste om korn, mel, surdejsstartere, gæringsteknikker, og omsætter sin viden til banebrydende opskrifter på næringsrige og smagfulde brød i verdensklasse.
Man kan blive meget fascineret af kvæde - både af frugterne og af træerne med deres kønne blomster. Nyplukkede er frugterne smukke, men på vores breddegrader hårde som sten, men de gemmer på en hemmelighed. Først når kvæderne er tilberedt, kommer den enestående smag frem.
- Naturen ind i køkkenet Denne bog af manden, der samler urter til de bedste restauranter i Danmark griber fat i en af tidens store trends: At mange gerne vil i gang med at samle spændende spiselige planter og svampe – ja, i det hele taget være ude i og høste af den fantastiske natur, der omgiver os.
Kogebogen til dig, der har savner inspiration og gode ideer til nem og enkel aftensmad. Amanda Juul Jensen og Mathilde Munksø Bentsen står bag den populære madblog Mummum, og i denne bog har de samlet 100 opskrifter, hvor du finder alt lige fra grønne retter, hurtige one pot pastaer og bowls.
Danmarks hyggeligste kagebog, hvor både små og store bagere kan være med. Her er både nemme opskrifter på bl.a. brownies med Oreo og skumfiduser, små solbærtærter, doughnuts og cupcakes, som hele familien kan bage
1 bageform - 50 uimodståelige kager
Nana Wad går til vinen med højt humør, stor passion og en befriende usnobbet holdning og giver læseren en indføring i druernes og vinens verden.
Spiselige gaver er en kogebog, hvor man får en masse skønne opskrifter på hjemmelavede, spiselige gaver og samtidig en række ideer til, hvordan man kan pakke dem fint ind.
- Måltider til det lille køkken Maden går SOLO. Velsmagende, hyggelig og æstetisk aftensmad for én person med kloge råd til at mindske madspild, anvende råvarer på nye måder og købe overvejet og lækkert ind
SHORTCUT er den ultimative genvej til mere frugt og grønt!
Efter et år med corona er det vigtigere end nogensinde at være sammen - med familie, venner, naboer osv. Vi har lært, at det er dejligt at lave mad til mange.
Konfekt hører især julen til - men kan sagtens spises hele året. Konfekt er lavet af de sødeste sager som marcipan, nougat, chokolade, nødder og tørret frugt.
I SALTY BAKING MOMENTS har Frederikke Wærens samlet alle sine favoritopskrifter på bagværk fra det salte køkken.
Rigtig mange danskere har taget Valdemarsros juleopskrifter til sig som en del af familiens juletradition. Nu er de blevet samlet i en bog, der også indeholder helt nye opskrifter. Valdemarsro Jul er en grundbog til julen, som man hvert år kan hygge sig med at finde frem fra kassen med julepynt og have stor glæde af i hele julemåneden.
Da hverdagen og forretningerne lukkede ned i 2020, gik Yotam Ottolenghi og holdet i hans testkøkken, OTK, i gang med at skabe opskrifter ud fra det, de havde i køkkenskabe, kølekabe, frysere og spisekamre. Og de opdagede, at med know-how og opfindsomhed kan enhver ret få det umiskendelig Ottolenghi-udtryk.
Spis bedre med River Cottage er ikke en traditionel slankemanual, men derimod en bog om vores kost. Stjernekokken fra River Cottage, Hugh Fearnley-Whittingstall, kombinerer i sin nyeste bog diætisters forskning, evidensbaseret viden, simple metoder og ikke mindst 80 lækre retter.
Du kan kontakte os på:
Telefon: 74 56 13 20
» Find os
Brug af Cookies
Martensen's Boghandel / Kongensgade 12, 6070 Christiansfeld / CVR nr. 25518101 / Tlf. 74561320 / shop@martensensboghandel.dk
Følg os på Facebook