Velkommen Log ind
Ingen varer
DKK 0,00 Fragt DKK 0,00 Samlet
Gå til kasse
enheder: 10203050
Sorter efterPris: laveste førstPris: højeste førstVarenavn: A til ÅVarenavn: Å til ALagervarer førstReference: Laveste førstReference: Højeste først
Vis 10203050 Varer sidevis
Et måltid mad er meget mere end kulhydrater og kalorier. Mad er kærlig omsorg, samvær og fællesskab. Både når vi tilbereder den, og når vi samles for at spise sammen. Men mad kan også blive en stor udfordring. Det kræver overskud at købe ind, vælge de gode råvarer og bagefter stå i køkkenet.
Chokolade er en klassiker i det søde køkken. Men chokolade har ry for at være svært at mestre, og søger man råd, møder man et hav af teknikker og holdninger, som kan være svære at gennemskue. Denne bog går i dybden med teknikkerne og hjælper dig med at finde de arbejdsmetoder, der passer til dine ønsker, dit udstyr og dit tempo.
Plantebaserede opskrifter, toppings & tilbehør.
Tilbud!
Mickis favoritter • festlig fødselsdag • hyggeligt julebag • geniale skolekager • trin-for-trin-guide Din bedste bagebog er et opskriftsunivers, der kan få mundvandet til at løbe for alle med hang til det søde køkken.
I Middelalderen ankom en sand hærskare af kristne munke og nonner til Norden fra Mellem- og Sydeuropa. Nogle af dem var vegetarer – noget meget nyt i tiden. Den vegetariske livsstil gjorde det naturligt for disse munke at dyrke velassorterede køkkenhaver. Selvforsyning med lægeplanter var også vigtigt. Klostrene drev hospitaler og havde brug for...
Naturens store spisekammer byder på både urter, svampe, frugt og bær. Tidligere var det livsnødvendigt at kende og indsamle naturens planter og frugter. I dag er det lysten og smagen, der får de fleste til at lede efter dem.
KAGER, DESSERTER OG BAGVÆRK.
Brødrene James & Adam Price har beskæftiget sig med mad og gastronomi det meste af deres liv.Det er gennem årene blevet til talrige kogebøger, madartikler, en lang række madprogrammer, og i de seneste år har de også været restauratører.
KAGEN DER KAN DET HELE! Bradepandekagen som vi alle sammen kender, men som også er meget mere end det. Liv og Simone har taget bradepandekagen og kigget på den med helt nye øjne. De har udviklet 100 opskrifter som alle tager udgangspunkt i brandepanden, og sætter en streg under at bradepandekager er til alle anledninger, aldre og niveauer.
En kage er ikke bare en kage. Det er en sammensætning af ideer, tanker, smage og sanseindtryk samlet i et visuelt udtryk, og i Glazekager viser Anne-Mette Juul Svensson, hvordan du med en spejlblank glaze kan kreere dine egne små kunstværker, som alle står unikt med deres farver og indhold.
Opskrifter til enhver venindekomsammen
GØR DET TIL EN FEST at have tømmermænd! Opskrifterne er inddelt efter, hvor hårdt du er ramt! Den ultimative tømmermændskogebog hjælper dig til at lave alt det, din alkoholramte krop behøver eller har lyst til. Reparationsdrinks, snacks og mad er tilpasset tømmermændsgrad 1 til 4. Jo flere tømmermænd, jo lettere er retterne at lave!
En kompromisløs kogebog. Joshua Weissman laver alt fra bunden, og med opskrifter på ting som mojo-braiseret pulled pork, chashu, pho, tomatsuppe og verdens bedste Cæsar-salat behøver du aldrig mere mangle inspiration til aftensmaden.
60 opskrifter på kalorie-lette måltider. En inspirerende kogebog til dig, der gerne vil tabe dig eller savner inspiration til sunde hverdagsretter. Vægttab er lidt som et kalorieregnskab . Det handler om, hvor meget ud spiser i forhold til hvor meget du forbrænder, og i denne bog viser Sundt&Sjovt, hvordan du ret let sammensætter et måltid med færre...
Kødboller er en herlig spise! Og i Sverige, hvor restauranten Meatballs for the people ligger, er de særligt glade for den kuglerunde lækkerbisken. Kokkene på restauranten har samlet deres yndlingsopskrifter samt deres bedste tips og tricks til at lykkes med kødbollerne derhjemme.
100 opskrifter til det nye grønne frokostbord Smørrebrød er et dansk nationalklenodie. I ingen andre lande kender man til rugbrød højtbelagt med pålæg og pynt. Ja, det er nærmest pålæg på pålæg på pålæg. Og skal man følge traditionen, ligger serveringen i fast orden: fisk, kød og det lune, ost …
En kærlighedserklæring
- bag hverdagsfavoritterne uden æg, mælk og smør En grundbog i klassiske salte og søde bageopskrifter omarbejdet efter veganske principper. En nyklassiker til det moderne køkken.
- opskrifter på brød, tærter og kager bagt helt uden gluten Surdejsbagere åbner butikker i massevis, og blandt hjemmebagere er surdej den største trend. Hvis man som glutenallergiker går rundt i den tro, at man ikke kan være med på vognen, kan man godt tro om igen. Det kan man nemlig. Theresa Vangsøe viser i sin nye bagebog vejen til lækkert brød bagt...
Svampe er den perfekte råvare, uanset om du finder dem i grøntsagsafdelingen eller i skoven. De kan friteres knasende sprøde, grilles på spyd og ristes i ovnen. De kan indgå i umamifyldte bouilloner og som smagssætter i spændende krydderiblandinger.
LÆR OM ALLE DE VITAMINER OG MINERALER, SOM KROPPEN SKAL BRUGE FOR AT FUNGERE OPTIMALT
Roser, rosa, er planterigets største slægt med 150-200 vildvoksende arter og op til 50.000 dyrkede sorter. I denne bog er der lagt vægt på at beskrive de smukkeste, mest hårdføre og sunde sorter, så de giver ejeren maksimal glæde og minimale genvordigheder.
SOMMERMAD * GRILL * TILBEHØR * LETTE RETTER * SALATER * SOMMERFEST * SØDT * DRINKS Timm Vladimir hylder sanserne og sommeren med sommer- og grillretter, hvoraf mange har en helt særlig plads i hans gastronomiske familiehistorie.
Den grønne revolution fortsætter! Her er opfølgeren til Plenty, der udkom på dansk i 2013. Fuld af inspirerende opskrifter og farverige fotos er Plenty More et must-have for såvel kødspisere som vegetarer. Bogen indeholder 150 indbydende, farverige og smagfulde grønne retter, der vækker appetitten og appellerer til din æstetiske sans.
- En kage til hvert bogstav. Det er hyggeligt at gå i køkkenet og bage. Det er også sjovt at bage en kage til en, hvis navn begynder med A, F, J, T … eller andet, og det kan blive en god overraskelse.
Syltet tilbehør til alle måltider. Moderne syltning er meget mere end syltetøj og marmelade, og det ses tydeligt i Syltedronningens anden syltebog. Her finder du opskrifter på: Remoulade pickles, Signatur sennep, Syltet kinaradise, Teriyaki sauce, Fyldte chili, Karamelliserede figner, Fermenteret knoldselleri og mange andre – 50 opskrifter i alt.
- Tab 12 kg på 12 uger Gustav Salinas har været alt fra for lækker til love, en diva i junglen og på udebane med Linse. Men Gustav har aldrig været så meget på udebane, som da han blev indlagt efter et voldeligt overfald. Under sit ophold på hospitalet beslutter Gustav, at han ikke vil lade sig slå ud; han vil ikke være bange.
- Sommerslank på 30 dage - 40 opskrifter uden tilsat sukker- Max 500 kcal pr. portion- Træningsprogram- 30 dages challenge- Gustavs motiverende coaching og tilgang til vægttab
- Kager og desserter Gustav har igennem flere år hjulpet et væld af klienter til at opnå vægttab, øget livskvalitet og en sundere livsstil via kostomlægning, træning og fokus på den enkeltes selvværd.
- Højtider Gustav hjælper et væld af mennesker hver dag med at leve et sundere og bedre liv. Han har værdifuld erfaring og flere bøger bag sig, som kan hjælpe dig, der ønsker et vægttab, en sundere livsstil og et bedre selvværd. I denne bog sættes der fokus på højtider. Gustav guider dig til, hvordan du kan nytænke de dejlige traditioner, så de bliver...
Du kan kontakte os på:
Telefon: 74 56 13 20
» Find os
Brug af Cookies
Martensen's Boghandel / Kongensgade 12, 6070 Christiansfeld / CVR nr. 25518101 / Tlf. 74561320 / shop@martensensboghandel.dk
Følg os på Facebook