Kategorier
100 AFTENRETTER Se fuld størrelse

100 AFTENRETTER

DEN ULTIMATIVE KOGEBOG Mads Niemann har udviklet 100 opskrifter på lækker aftensmad, hvor alle - der bare elsker mad - kan være med. Der er ingen lange beskrivelser eller indviklede teknikker. Det er helt simpelt bare opskrifter hvor ren madglæde, smag og hygge er i fokus

Flere detaljer

9788793973305

DKK 250,00

– det behøver nemlig ikke være sværere end det.

Bogen er fyldt af skønne nyfortolkninger af dejlige klassikere og livretter sammen med nemme børneretter, hyggemad og lækker weekendmad. Du får bl.a. opskrifter på bolognese, pizza, stegt flæsk med persillesauce, glaseret skinke, risotto, koteletter i fad, confiteret and og meget mere – lige til at lave derhjemme. Opskrifterne er opbygget sådan, at du som nybegynder eller med en travl hverdag nemt kan overskue de forskellige elementer, men det giver dig også mulighed for at plukke og sammensætte dine egne retter. Aftensmad kan nemlig sagtens være både rigtig lækker, nem og sjovt at lave.

MADS NIEMANN er kokken og madnørden bag platformen Spisetid.dk, og har i samarbejde med LIV MARTINE & SIMONE THORUP ERIKSEN udgivet flere bøger i det salte og søde køkken.

Åbningstider
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 74 56 13 20

Send os en e-mail