Velkommen Log ind
Ingen varer
DKK 0,00 Fragt DKK 0,00 Samlet
Gå til kasse
enheder: 10203050
Sorter efterPris: laveste førstPris: højeste førstVarenavn: A til ÅVarenavn: Å til ALagervarer førstReference: Laveste førstReference: Højeste først
Vis 10203050 Varer sidevis
Politikens bog om kryddersnaps fortæller om alt det, man har brug for at vide, når man vil lave sin egen kryddersnaps. Nu er denne klassiker blevet opdateret med et væld af nye opskrifter, bl.a. på hjemmelavet gin.
Tilbud!
Den ultimative (øl)guide til Skotland er en letbenet gennemgang af skotterne mangfoldige besynderligheder og en grundig indføring i det skotske øls og pubbernes historie helt frem til nutiden.
- Ganeforkælende hverdagsmad – hurtigt, nemt og sundt. Elsker du også god mad og kan du lide at glæde din familie med kulinariske lækkerier? Så har vi noget til fælles.
Jamie Oliver elsker Italien og italiensk mad. For at skrive denne bog har han gennemrejst landet for at lokke opskrifter og tips ud af nonna?erne (bedstemødrene), som er de helt centrale personer i familien, når det gælder mad.
En samtalebog med slagtermester Jan Lund – garneret med opskrifter. I en tid, hvor kødet kan føle sig lidt klemt mellem energifremmende juicer, sunde -smoothies og vitaminboostende salater, er det en fornøjelse at møde den seriøse -slagtermester med fokus på kvalitet og innovation.
Med denne bog får du over 60 opskrifter på nemme, hurtige og billige og ikke mindst sunde måltider. Mange af opskrifterne er baseret på få ingredienser, de kan laves på relativ kort tid - og efterlader stort set ingen opvask.
Den fuldkomne introduktionsbog til dig, der vil have det sjovt i køkkenet med frugt og grønt samtidigt med at lave lækre og næringsrige smoothies. Her er samlet mere end 100 smoothieopskrifter, fx frosne sommersmoothies, styrkende helsejuicer og grøntsagssmoothies.
Eventyrlige mix af hjemmelavet is. En nytænkende isbog med cocktails og drinks serveret elegant med hjemmelavet is i stedet for isterninger.
Flotte og lækre kager til både små og store fødselsdagsbørn. Bogen indeholder nyttige råd om, hvordan man bager, opbygger og pynter en vellykket kage til enhver festlig lejlighed. Skrevet af Janne Jensen
Er du kørt fast med den samme flade ostemad eller de tørre havregryn morgen efter morgen? Fortvivl ikke, for med Marie Melchiors nye bog, Morgenmad, løber du ikke tør for ideer, der matcher dit liv – uanset om det er en hektisk mandag morgen eller en stille søndag.
Klinisk diætist Julie Gråbech giver med denne kogebog en lang række lækre, smagfulde og næringsrige veganske opskrifter, der er nemt og overskueligt opbygget
I bogen ’Mine amerikanske køkkennoter’ deler kok Birgitte Kampmann ud af sine favoritopskrifter fra sine mange års ophold i Amerika og senere som huskok hos den amerikanske viceambassadør i Danmark.
85 opskrifter på fuldkornsversioner af Chad Robertsons favoritter af både brød og bagværk fra Tartine Bakery.
Sommeren stå for døren, og haven og skoven blomstrer på livet løs. De er smukke i naturen, de er smukke på bordet i vaser, men de kan i høj grad også spille en fin rolle på tallerkenen. Spiselige blomster giver os en helt ny måde at lave mad på – de præsenterer en ret på skønneste vis, og smagen har også sin del at byde på. Der er al mulig grund til at...
Hvordan giver man sin pasta et sprødt touch og mere smag med det bedste af årstidernes råvarer? Hvordan booster man smagen i pizzaer med herlige krydderurter sprængfyldt med smag og vitalitet - sprøde med fuldkornsmel eller trendy lavet på grøntsags- eller kødbund? Med denne nye kogebog gør Sandra op med den gængse opfattelse af, hvordan en pastaret eller...
Louisa Lorangs SUPER SNACKS gør hver dag til en god madpakke-dag, hvor både børnene og de voksne kan se frem til at åbne madkassen.
WHISKY MED SJÆL er et storslået portræt af Skotlands destillerier. Tag på en rejse rundt i otte af Skotlands regioner,og oplev landets 50 bedste destillerier. Læs om ingredienser, håndværket og traditionerne bag de magiske gyldne dråber.
Sommer og sol, gnister og kul – så er grillsæsonen startet. Det er også tiden for mange af vores gode danske råvarer, så hvorfor bruge råvarer, der er fragtet fra den anden side af jorden, når vi har adgang til nogle af de allerbedste fødevarer lige uden for vores dør?
Food in a JAR, som er fyldt med 80 lette, retter og snacks, der alle er smukt anrettet i praktiske sylteglas. Food in a JAR puster nyt liv i gamle syltekrukker med inspirerende, smuk, sund og smagfuld mad, der taler til både øjne og mave. Bogen udfordrer kreativiteten med forskellige opskrifter på morgenmad, snacks, salater, supper, desserter og...
Sund og nem mad til hele familien. 91 opskrifter – en til hver dag hele foråret. Nu behøver du aldrig mere mangle inspiration til, hvad der skal serveres ved dit middagsbord. Opskrifterne gør god brug af sæsonens råvarer – her er både kød og grønt, nye grøntsager og lette salater, pasta og tærter – alt, det vi godt kan lide at spise, når lyset vender...
Greven, kammerjunken og den dragende citronmåne er første udgivelse i en hel ny temaserie af succesforfatteren bag bestsellerne Krudtugler & kanelsnegle (solgt i 109.000 ekspl.) og Rollinger & roulader (solgt i 60.600 ekspl.). BEMÆRK! Bogen har et lille tryk på øverste hjørne.
Bønner, ærter og linser … hmm … det er jo hippiemad … det er kun for vegetarer … det smager jo af ingenting … og er det ikke dødbesværligt? Sådan tænker mange sikkert.
Få inspiration til planlægning af familiens måltider hver dag - hele vinteren. Du får 92 opskrifter fra det gode, danske herdagskøkken, der alle tager udgangspunkt i årstidens friske råvarer. Trine Hahnemann hjælper dig på vej
Når ens unge flytter hjemmefra, er der ikke så meget andet at gøre end at forsøge at slippe ansvaret, montere en brandalarm, fylde køleskab og fryser, kysse farvel og ønske held og lykke. Jo, måske en ting til: give dem en kogebog i hånden. Med Mit første køkken er den unge godt hjulpet. Mit første køkken er bygget op omkring 20 gode råvarer, som hverken...
Prisvindende kogebogsforfatter Lisbeth Tordendahl præsenterer i sin bog DET SØDE - sundhed & nydelse mere end 100 opskrifter på uimodståelige kager, snacks og desserter til hverdag og fest – alle lavet af sunde råvarer, uden sukker og hvedemel.
Lange, røde kroppe og de flotteste og største grønne kroner. Rabarber kan meget mere, end du tror! Gå på opdagelse i den nye bog Rabarber og få nytænkende og klassiske opskrifter med et twist.
Der er mange æblesorter at vælge imellem, når du skal købe æbletræ. Nogle sorter passer netop til din have og din smag, men hvilke? Forfatteren Maren Korsgaard, der er frugtforsker ved KU-Life, har i sit arbejde på Pometet smagt på og vurderet robustheden af mere end 300 æblesorter. De 24 mest velsmagende og robuste æblesorter er beskrevet i denne bog.
Den svenske urtegartner og aromaterapeut Eva Olsson skriver om lavendlens historie, dyrkning, indholdsstoffer og anvendelse. Krydderurtegartner Inger Vaaben har oversat og bearbejdet til dansk. Her er opskrifter på lavendel i kager og mad, på lavendelposer med duftende frø, til fodbadesalt, afslappende badesalt og meget andet.
Honning besidder en rigdom af variation i smag, duft og aroma og befinder sig i et univers, som kan sammenlignes med de komplekse smagsverdener, der omgiver vin, øl og chokolade. Det er en råvare, som har fortjent at rykke op i madhierakiets rækker, hvor valget ikke bare er et glas honning, men et udvalgt glas honning
Kun et lille antal af alle de svampe, man finder i naturen, er værd at spise, men det er vigtigt at lære dem at kende. Her bringes vellignende tegninger af de bedste og vigtigste spisesvampe samt deres evt. giftige dobbeltgængere.
Du kan kontakte os på:
Telefon: 74 56 13 20
» Find os
Brug af Cookies
Martensen's Boghandel / Kongensgade 12, 6070 Christiansfeld / CVR nr. 25518101 / Tlf. 74561320 / shop@martensensboghandel.dk
Følg os på Facebook