Velkommen Log ind
Ingen varer
DKK 0,00 Fragt DKK 0,00 Samlet
Gå til kasse
enheder: 10203050
Sorter efterPris: laveste førstPris: højeste førstVarenavn: A til ÅVarenavn: Å til ALagervarer førstReference: Laveste førstReference: Højeste først
Vis 10203050 Varer sidevis
- Aarstidernes favoritter Her får du Aarstidernes allerbedste retter. Kokkene har smagt og diskuteret og er kommet frem til 60 af de mest markante og velfungerende retter, som er deres bud på nye klassikere i de danske køkkener.
- 100 retter fra det indiske køkken En kærlighedserklæring til det indiske køkken.
Tilbud!
Handy drueguide: 800 druenavne fra A til Z samt liste over 700 vinappellationer og hvilke druesorter, der indgår i dem.
Den visionære bager Chad Robertson viser os, hvad der er nyt inden for brødbagning. Med mere end et årtis erfaring fortæller han sine læsere alt det nyeste om korn, mel, surdejsstartere, gæringsteknikker, og omsætter sin viden til banebrydende opskrifter på næringsrige og smagfulde brød i verdensklasse.
Kogebogen til dig, der har savner inspiration og gode ideer til nem og enkel aftensmad. Amanda Juul Jensen og Mathilde Munksø Bentsen står bag den populære madblog Mummum, og i denne bog har de samlet 100 opskrifter, hvor du finder alt lige fra grønne retter, hurtige one pot pastaer og bowls.
1 bageform - 50 uimodståelige kager
Spiselige gaver er en kogebog, hvor man får en masse skønne opskrifter på hjemmelavede, spiselige gaver og samtidig en række ideer til, hvordan man kan pakke dem fint ind.
- Måltider til det lille køkken Maden går SOLO. Velsmagende, hyggelig og æstetisk aftensmad for én person med kloge råd til at mindske madspild, anvende råvarer på nye måder og købe overvejet og lækkert ind
Claus Meyer har lavet den ultimative julekogebog. Sammen med de dygtige kokke fra Meyers Madhus, har han med inspiration i både danske og udenlandske traditioner, samlet mere end 250 opskrifter på julemad.
SHORTCUT er den ultimative genvej til mere frugt og grønt!
I SALTY BAKING MOMENTS har Frederikke Wærens samlet alle sine favoritopskrifter på bagværk fra det salte køkken.
Rigtig mange danskere har taget Valdemarsros juleopskrifter til sig som en del af familiens juletradition. Nu er de blevet samlet i en bog, der også indeholder helt nye opskrifter. Valdemarsro Jul er en grundbog til julen, som man hvert år kan hygge sig med at finde frem fra kassen med julepynt og have stor glæde af i hele julemåneden.
Tag med Asterix og Obelix på en gastronomisk rejse gennem antikkens verden! Den store Asterix kogebog følger sporet fra de gæve galleres landsby til Rom via Spanien, England, Belgien, Schweiz og Grækenland – ja, sågar Ægypten.
I denne bog får du 25 søde kageopskrifter, som du både kan hækle og bage. Du kan bl.a. hækle søde donuts, hindbærsnitter og pandekager til børnenes legekøkken og/ eller bage søde mini tærter, marcarons og en slikkage – du skal bare bestemme, om du er i humør til krea eller det søde køkken.
HVERDAGSMAD * SIMRERETTER * JULEMAD * GÆSTEMIDDAGE * DESSERTER * KAGER * DRINKS I VINTERKOGEBOG deler Timm Vladimir ud af sine bedste opskrifter til årets kolde måneder. Hurtige retter til familien på travle hverdage og langsomme simreretter, der går til det meste og passer sig selv.
En bog om alle de spiselige planter og bær man kan indsamle i naturen. Bogen fokuserer på familieaktivitet med barnet i centrum og opskrifterne er enkle at lave for små og store.
I Flexitarens Kogebog viser Eleonora von Essen, hvordan hun laver grønnere måltider. Grønsagerne får lov at spille hovedrollen, og kødet får en mindre birolle. Det gælder både i hverdagsmiddagen med børn og festaftenerne med gode venner. Bogen indeholder alt fra let forståelige opskrifter til børn og skeptikere til enkle favoritter og treretters middage.
MADS, LIV OG SIMONE fjerner med denne bog al mystik, der kan være omkring at bage sit eget brød.De gør processen let forståelig og teknikkerne tilgængelig for alle uanset erfaring. Faktisk de tør godt love, at du med denne bog kan komme til at bage lune, lækre og imponerende brød i alle afskygninger med knasende sprød skorpe, perfekt luftighed og...
I bogen fortæller vi alt om fyldte chokolader, som er den helt nye trend på Instagram. Vi kommer igennem chokoladetemperering, støbning, samt lukning af chokoladerskaller, fyld, dekoration med kakaosmør og meget, meget mere. Med bogen 'CHOKOLADE' lover vi, at du kommer i mål med små, lækre og luksuriøse fyldte chokolader
I bogen fortæller vi alt om flødeboller. Vi kommer igennem chokoladetemperering, støbning, samt dekoration med kakaosmør og meget, meget mere. Husk at du altid kan skrive til os på Instagram på profilen @kagetid og vi svarer indenfor 24 timer, hvis du har brug for yderligere assistance!
God mad behøver ikke være kompliceret. Det kan være ganske enkelt, både når det gælder fremgangsmåde og ingrediensliste. Det vil Emma Martiny gerne vise dig i denne kogebog, hvor hun har samlet sine 70 bedste opskrifter på velsmagende aftensmad.
Den nemme guide til ølbrygning. Det er både enkelt og billigt at brygge god øl derhjemme. Denne bog tager den uerfarne øl-entusiast ved hånden og leder ham gennem hvert eneste trin i processen - fra start til slut
Hele retten tilbereder sig selv i ovnen i ét fad, og al saft, kraft og smag bliver i fadet. Man står ikke tilbage med en kæmpe opvask – højst en kniv, et bræt, en skål og et ovnfast fad.
Sommerhuslivet er populært som aldrig før, og sommerlandet bugner med gode råvarer, der kan omsættes til nem, lækker og enkel mad, som skaber søde sommerminder, der klæber sig fast.
Lær at købe, tilberede og elske fisk.
Karsten Tanggaard, forfatter til de bedst sælgende sous vide-bøger i Danmark, bliver hele tiden spurgt: "Hvad vil du selv anbefale?" Sous vide-håndbogen er svaret på det spørgsmål.
Mange af os er kommet væk fra at værne om vores mad. Vi bruger hverken tid på at tilberede den eller nyde den sammen med vores nærmeste. Morgenmaden købes undervejs, frokosten indtages foran arbejdsskærmen, og aftensmaden er en færdigret akkompagneret af tv’et. Den mad, vi deler viser vejen tilbage til samværet omkring et kærligt tilberedt måltid.
Den store vegetarbog med madplaner, gode råd og 100 opskrifter Flere og flere spiser mindre og mindre kød. Det har et væld af sundhedsmæssige fordele, og så er det tilmed godt for miljøet.
50 drinks der sidder lige i skabet
Guide til den periodiske faste - Med madplaner til både kødspisere og vegetarer
Du kan kontakte os på:
Telefon: 74 56 13 20
» Find os
Brug af Cookies
Martensen's Boghandel / Kongensgade 12, 6070 Christiansfeld / CVR nr. 25518101 / Tlf. 74561320 / shop@martensensboghandel.dk
Følg os på Facebook