Kategorier

Bagværk

Snegle og snurrer, boller og brioche.

Det er på tide at begynde at lave virkelig godt bagværk igen. Store, lækre, klistrede kager med masser af smovset fyld.

Flere detaljer

9788740678581

DKK 50,00

Tilbud!

-DKK 200,00

DKK 250,00

Kageelskeren og topkonditoren Daniel Lindeberg deler ud af sine bedste kneb til at lykkes med kagebagningen, og bogens 45 opskrifter viser, hvor varieret og spændende et udvalg af kager, man kan lave i sit eget køkken.
 
Lær, hvordan du smartest planlægger din kagebagning, og hvordan du på én gang kan bage flere forskellige slags kager af samme dej. Bogen er pædagogisk opdelt i de fem grunddeje: hvededej, vallonsk dej, briochedej, croissantdej og safrandej. Bogen er desuden fuld af tips og tricks.
 
 
Forlag:
Turbine

 

Udgave:
1

 

Oplag:
1

 

Oplagsdato:
27-05-2022

 

Udg. dato:
27-05-2022

 

Sprog:
dan

 

Originalsprog:
swe

 

EAN:
9788740678581

 

Indbinding:
Hardback

 

ISBN:
9788740678581

 

Sidetal:
174

 

Størrelse i mm (BxHxD):
197x246x24mm

 

Vægt:
800g
Åbningstider
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 74 56 13 20

Send os en e-mail