Kategorier

Surdej - lær håndværket

Bog til surdejsbegynderen med alle de nødvendige tips og opskrifter på lækre brød og boller.

Surdejsbagning er noget af det mest givende og tilfredsstillende. At se surdejen hæve, at folde dejen, at se brødet hæve op i ovnen, at tage den første himmelske bid. Har man ikke prøvet surdejsbagning før, så er det bare om at komme i gang.

Flere detaljer

9788740077414

DKK 230,00

Surdejsbagning er ikke sværere end et hvert andet håndværk. Der er ingen magi omkring surdej. Det, der er brug for, er tiden og så en lille smule tålmodighed til at starte med for at få de enkelte processer ind under huden. Ved at gentage dem, lærer man surdejen at kende og bliver automatisk dygtigere. I den anden ende venter perfekte brød.

Alle brød med surdej laves ud fra præcis de samme grundregler, bare med små variationer. Smag og udseende tilpasser man med forskellige metoder, men i det store og hele handler det om at lære at bage ét brød. Når man kan det og forstår, hvordan man skal justere, og hvad man skal undgå, kan man bage alle brød med surdej.

Denne bog hjælper læseren i gang med at lave sin egen første surdej og forklarer med enkle ord, hvad man har behov for at vide om meltyper, vand, fodring, temperaturer og bagning i ovnen. Samtidig får man over 30 opskrifter på alt fra boller, landbrød og baguetter til rugbrød, knækbrød og pizza med surdejsbund.

Forlag:
Politikens Forlag

 

Udgave:
1

 

Oplag:
1

 

Oplagsdato:
09-06-2022

 

Udg. dato:
09-06-2022

 

Sprog:
dan

 

Originalsprog:
swe

 

EAN:
9788740077414

 

Indbinding:
Hardback

 

ISBN:
9788740077414

 

Sidetal:
184

 

Størrelse i mm (BxHxD):
199x258x21mm

 

Vægt:
807g
Åbningstider
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 74 56 13 20

Send os en e-mail