Velkommen Log ind
Ingen varer
DKK 0,00 Fragt DKK 0,00 Samlet
Gå til kasse
enheder: 10203050
Sorter efterPris: laveste førstPris: højeste førstVarenavn: A til ÅVarenavn: Å til ALagervarer førstReference: Laveste førstReference: Højeste først
Vis 10203050 Varer sidevis
Sund og nem mad til hele familien. 91 opskrifter – en til hver dag hele foråret. Nu behøver du aldrig mere mangle inspiration til, hvad der skal serveres ved dit middagsbord. Opskrifterne gør god brug af sæsonens råvarer – her er både kød og grønt, nye grøntsager og lette salater, pasta og tærter – alt, det vi godt kan lide at spise, når lyset vender...
De fleste kender gurkemejens insisterende gule farve og markante smag. Inderne har længe brugt den både som energigiver, i skønhedspleje og i sygdomsbehandling. En enestående alsidighed, der gør denne lille rod til noget helt unikt.
Hvert eneste øjeblik året rundt, plukkes et jordbær et sted i verden. Det fristende bær er elsket af alle og dyrkes fra Grønland til Tasmanien og fra Colombia til Japan. Alligevel synes vi, at intet er mere dansk end jordbær med fløde.
Tilbud!
SMAGEN AF TOMAT er ikke en gentagelse af Lene Tvedgaards DEN NYE RØDE OM TOMATER, der især er en dyrkningsvejledning, men et selvstændigt værk, der lægger hovedvægten på den mange forskellige tomaters anvendelse i madlavningen.
Kokosolie indeholder primært mellemkædede mættede fedtsyrer, som er nem energi for kroppens celler, og som let kan omsættes til nervebeskyttende ketonstoffer. Det er med andre ord et turbo-brændstof, der menes at have en beskyttende effekt mod Alzheimers, cancer, hjerte-kar-sygdom og type 2-diabetes.
Broccoli, blomkål, rosenkål. Det er måske de grøntsager, du hadede som barn på grund af deres bitre smag, men det viser sig, at det er nogle af de bedste grøntsager til at forebygge og bekæmpe sygdom. De tilhører gruppen af korsblomstrede grøntsager.
Bogen er skrevet til dig, der elsker kager. På bedste meyersk vis bliver du med fagligt overskud og stor indlevelse taget ved hånden og får fortalt alt, hvad der er værd at vide om kagebagningens historie, råvarer, redskaber og grundprincipper.
Nu behøver du ikke længere trækkes med kedeligt, tørt og pap-agtigt brød, hvis du ønsker at undgå gluten i dit bagværk. De dygtige kokke i Meyers madhus har nemlig lavet den bagebog om glutenfri brød og kager, du altid har manglet.
I MEYERS BAGESKOLE lærer du at bage brød, der smager så godt, at børn beder om mere, og voksne spørger efter opskriften. Bageskolen er bygget op omkring fire grunddeje, der danner basis for de fleste af opskrifterne i bogen.
Rikke og hendes mor fru Larsen kender du fra tv2 programmet LoppeDeluxe. Deres første fem bøger handlede om loppefund, indretning og deres livsstil. Denne gang løfter de sløret for deres anden passion, som er at lave nem og sund mad på en uhøjtidelig måde.
Politikens bog om kryddersnaps fortæller om alt det, man har brug for at vide, når man vil lave sin egen kryddersnaps. Nu er denne klassiker blevet opdateret med et væld af nye opskrifter, bl.a. på hjemmelavet gin.
Den ultimative (øl)guide til Skotland er en letbenet gennemgang af skotterne mangfoldige besynderligheder og en grundig indføring i det skotske øls og pubbernes historie helt frem til nutiden.
- Ganeforkælende hverdagsmad – hurtigt, nemt og sundt. Elsker du også god mad og kan du lide at glæde din familie med kulinariske lækkerier? Så har vi noget til fælles.
En samtalebog med slagtermester Jan Lund – garneret med opskrifter. I en tid, hvor kødet kan føle sig lidt klemt mellem energifremmende juicer, sunde -smoothies og vitaminboostende salater, er det en fornøjelse at møde den seriøse -slagtermester med fokus på kvalitet og innovation.
Med denne bog får du over 60 opskrifter på nemme, hurtige og billige og ikke mindst sunde måltider. Mange af opskrifterne er baseret på få ingredienser, de kan laves på relativ kort tid - og efterlader stort set ingen opvask.
Den fuldkomne introduktionsbog til dig, der vil have det sjovt i køkkenet med frugt og grønt samtidigt med at lave lækre og næringsrige smoothies. Her er samlet mere end 100 smoothieopskrifter, fx frosne sommersmoothies, styrkende helsejuicer og grøntsagssmoothies.
Eventyrlige mix af hjemmelavet is. En nytænkende isbog med cocktails og drinks serveret elegant med hjemmelavet is i stedet for isterninger.
Flotte og lækre kager til både små og store fødselsdagsbørn. Bogen indeholder nyttige råd om, hvordan man bager, opbygger og pynter en vellykket kage til enhver festlig lejlighed. Skrevet af Janne Jensen
Er du kørt fast med den samme flade ostemad eller de tørre havregryn morgen efter morgen? Fortvivl ikke, for med Marie Melchiors nye bog, Morgenmad, løber du ikke tør for ideer, der matcher dit liv – uanset om det er en hektisk mandag morgen eller en stille søndag.
Klinisk diætist Julie Gråbech giver med denne kogebog en lang række lækre, smagfulde og næringsrige veganske opskrifter, der er nemt og overskueligt opbygget
I bogen ’Mine amerikanske køkkennoter’ deler kok Birgitte Kampmann ud af sine favoritopskrifter fra sine mange års ophold i Amerika og senere som huskok hos den amerikanske viceambassadør i Danmark.
85 opskrifter på fuldkornsversioner af Chad Robertsons favoritter af både brød og bagværk fra Tartine Bakery.
Sommeren stå for døren, og haven og skoven blomstrer på livet løs. De er smukke i naturen, de er smukke på bordet i vaser, men de kan i høj grad også spille en fin rolle på tallerkenen. Spiselige blomster giver os en helt ny måde at lave mad på – de præsenterer en ret på skønneste vis, og smagen har også sin del at byde på. Der er al mulig grund til at...
Hvordan giver man sin pasta et sprødt touch og mere smag med det bedste af årstidernes råvarer? Hvordan booster man smagen i pizzaer med herlige krydderurter sprængfyldt med smag og vitalitet - sprøde med fuldkornsmel eller trendy lavet på grøntsags- eller kødbund? Med denne nye kogebog gør Sandra op med den gængse opfattelse af, hvordan en pastaret eller...
Louisa Lorangs SUPER SNACKS gør hver dag til en god madpakke-dag, hvor både børnene og de voksne kan se frem til at åbne madkassen.
Sommer og sol, gnister og kul – så er grillsæsonen startet. Det er også tiden for mange af vores gode danske råvarer, så hvorfor bruge råvarer, der er fragtet fra den anden side af jorden, når vi har adgang til nogle af de allerbedste fødevarer lige uden for vores dør?
Greven, kammerjunken og den dragende citronmåne er første udgivelse i en hel ny temaserie af succesforfatteren bag bestsellerne Krudtugler & kanelsnegle (solgt i 109.000 ekspl.) og Rollinger & roulader (solgt i 60.600 ekspl.). BEMÆRK! Bogen har et lille tryk på øverste hjørne.
Bønner, ærter og linser … hmm … det er jo hippiemad … det er kun for vegetarer … det smager jo af ingenting … og er det ikke dødbesværligt? Sådan tænker mange sikkert.
Få inspiration til planlægning af familiens måltider hver dag - hele vinteren. Du får 92 opskrifter fra det gode, danske herdagskøkken, der alle tager udgangspunkt i årstidens friske råvarer. Trine Hahnemann hjælper dig på vej
Du kan kontakte os på:
Telefon: 74 56 13 20
» Find os
Brug af Cookies
Martensen's Boghandel / Kongensgade 12, 6070 Christiansfeld / CVR nr. 25518101 / Tlf. 74561320 / shop@martensensboghandel.dk
Følg os på Facebook