Velkommen Log ind
Ingen varer
DKK 0,00 Fragt DKK 0,00 Samlet
Gå til kasse
enheder: 10203050
Sorter efterPris: laveste førstPris: højeste førstVarenavn: A til ÅVarenavn: Å til ALagervarer førstReference: Laveste førstReference: Højeste først
Vis 10203050 Varer sidevis
Opskrifter på gin, tonic og cocktails
Tilbud!
Denne bog rummer mere end 70 nemme opskrifter på grøn mad, som du og din familie kan give jer i kast med.
FRØ er et stort og ambitiøst opslagsværk, som giver en unik introduktion til et hav af smagfulde grøntsager, urter og spiselige blomster, som du selv kan dyrke og tilberede. I dag begrænser udvalget af grøntsager sig ofte til bare én af hver slags, men du kan mangedoble dine muligheder, hvis du selv begynder at dyrke grøntsager i din egen have.
Et måltid mad er meget mere end kulhydrater og kalorier. Mad er kærlig omsorg, samvær og fællesskab. Både når vi tilbereder den, og når vi samles for at spise sammen. Men mad kan også blive en stor udfordring. Det kræver overskud at købe ind, vælge de gode råvarer og bagefter stå i køkkenet.
Opskrifter fra køkkenet på Garden of Lemons.
Chokolade er en klassiker i det søde køkken. Men chokolade har ry for at være svært at mestre, og søger man råd, møder man et hav af teknikker og holdninger, som kan være svære at gennemskue. Denne bog går i dybden med teknikkerne og hjælper dig med at finde de arbejdsmetoder, der passer til dine ønsker, dit udstyr og dit tempo.
Plantebaserede opskrifter, toppings & tilbehør.
Gør kål på overvægt, insulinresistens og sukkertrang
Mickis favoritter • festlig fødselsdag • hyggeligt julebag • geniale skolekager • trin-for-trin-guide Din bedste bagebog er et opskriftsunivers, der kan få mundvandet til at løbe for alle med hang til det søde køkken.
I Middelalderen ankom en sand hærskare af kristne munke og nonner til Norden fra Mellem- og Sydeuropa. Nogle af dem var vegetarer – noget meget nyt i tiden. Den vegetariske livsstil gjorde det naturligt for disse munke at dyrke velassorterede køkkenhaver. Selvforsyning med lægeplanter var også vigtigt. Klostrene drev hospitaler og havde brug for...
Naturens store spisekammer byder på både urter, svampe, frugt og bær. Tidligere var det livsnødvendigt at kende og indsamle naturens planter og frugter. I dag er det lysten og smagen, der får de fleste til at lede efter dem.
Kom godt igennem overgangsalderen med denne nye bog af Anne Hjernøe.
KAGER, DESSERTER OG BAGVÆRK.
Brødrene James & Adam Price har beskæftiget sig med mad og gastronomi det meste af deres liv.Det er gennem årene blevet til talrige kogebøger, madartikler, en lang række madprogrammer, og i de seneste år har de også været restauratører.
KAGEN DER KAN DET HELE! Bradepandekagen som vi alle sammen kender, men som også er meget mere end det. Liv og Simone har taget bradepandekagen og kigget på den med helt nye øjne. De har udviklet 100 opskrifter som alle tager udgangspunkt i brandepanden, og sætter en streg under at bradepandekager er til alle anledninger, aldre og niveauer.
En kage er ikke bare en kage. Det er en sammensætning af ideer, tanker, smage og sanseindtryk samlet i et visuelt udtryk, og i Glazekager viser Anne-Mette Juul Svensson, hvordan du med en spejlblank glaze kan kreere dine egne små kunstværker, som alle står unikt med deres farver og indhold.
Opskrifter til enhver venindekomsammen
GØR DET TIL EN FEST at have tømmermænd! Opskrifterne er inddelt efter, hvor hårdt du er ramt! Den ultimative tømmermændskogebog hjælper dig til at lave alt det, din alkoholramte krop behøver eller har lyst til. Reparationsdrinks, snacks og mad er tilpasset tømmermændsgrad 1 til 4. Jo flere tømmermænd, jo lettere er retterne at lave!
Bog til surdejsbegynderen med alle de nødvendige tips og opskrifter på lækre brød og boller. Surdejsbagning er noget af det mest givende og tilfredsstillende. At se surdejen hæve, at folde dejen, at se brødet hæve op i ovnen, at tage den første himmelske bid. Har man ikke prøvet surdejsbagning før, så er det bare om at komme i gang.
DEN ULTIMATIVE KOGEBOG Mads Niemann har udviklet 100 opskrifter på lækker aftensmad, hvor alle - der bare elsker mad - kan være med. Der er ingen lange beskrivelser eller indviklede teknikker. Det er helt simpelt bare opskrifter hvor ren madglæde, smag og hygge er i fokus
En kompromisløs kogebog. Joshua Weissman laver alt fra bunden, og med opskrifter på ting som mojo-braiseret pulled pork, chashu, pho, tomatsuppe og verdens bedste Cæsar-salat behøver du aldrig mere mangle inspiration til aftensmaden.
Snegle og snurrer, boller og brioche. Det er på tide at begynde at lave virkelig godt bagværk igen. Store, lækre, klistrede kager med masser af smovset fyld.
60 opskrifter på kalorie-lette måltider. En inspirerende kogebog til dig, der gerne vil tabe dig eller savner inspiration til sunde hverdagsretter. Vægttab er lidt som et kalorieregnskab . Det handler om, hvor meget ud spiser i forhold til hvor meget du forbrænder, og i denne bog viser Sundt&Sjovt, hvordan du ret let sammensætter et måltid med færre...
Kødboller er en herlig spise! Og i Sverige, hvor restauranten Meatballs for the people ligger, er de særligt glade for den kuglerunde lækkerbisken. Kokkene på restauranten har samlet deres yndlingsopskrifter samt deres bedste tips og tricks til at lykkes med kødbollerne derhjemme.
100 opskrifter til det nye grønne frokostbord Smørrebrød er et dansk nationalklenodie. I ingen andre lande kender man til rugbrød højtbelagt med pålæg og pynt. Ja, det er nærmest pålæg på pålæg på pålæg. Og skal man følge traditionen, ligger serveringen i fast orden: fisk, kød og det lune, ost …
En kærlighedserklæring
- bag hverdagsfavoritterne uden æg, mælk og smør En grundbog i klassiske salte og søde bageopskrifter omarbejdet efter veganske principper. En nyklassiker til det moderne køkken.
- Lav verdens bedste pizza i ovnen derhjemme Det her er det nye standardværk for hjemmepizza. Pizzabageren Oskar Montano har tilpasset internationale klassikere til at kunne fungere i hjemmeovnen.
- opskrifter på brød, tærter og kager bagt helt uden gluten Surdejsbagere åbner butikker i massevis, og blandt hjemmebagere er surdej den største trend. Hvis man som glutenallergiker går rundt i den tro, at man ikke kan være med på vognen, kan man godt tro om igen. Det kan man nemlig. Theresa Vangsøe viser i sin nye bagebog vejen til lækkert brød bagt...
Svampe er den perfekte råvare, uanset om du finder dem i grøntsagsafdelingen eller i skoven. De kan friteres knasende sprøde, grilles på spyd og ristes i ovnen. De kan indgå i umamifyldte bouilloner og som smagssætter i spændende krydderiblandinger.
Du kan kontakte os på:
Telefon: 74 56 13 20
» Find os
Brug af Cookies
Martensen's Boghandel / Kongensgade 12, 6070 Christiansfeld / CVR nr. 25518101 / Tlf. 74561320 / shop@martensensboghandel.dk
Følg os på Facebook